Magazinul Wifi World a fost conceput pentru profesionisti in domeniul retelelor wireless specializati in transmisii de date pe pe distante mari,dar si pentru cei mai putini familiarizati cu acest domeniu.Cu ajutorul produselor noastre puteti construi legaturi punct la punct pe distante mari(link de pana la 50 de km),transportand astfel internet intre doua localitati,cu latime mare de banda 150-300mb/s la cabane,sau zone neaccesibile.Astfel puteti creea legaturi intre o localitate si o cabana sau pensiune aflata in zona izolata,putand astfel oferi clientiilor internet sau monitoriza cu ajutorul unui sistem de supraveghere video de la distanta. De asemenea puteti creea hot spoturi in mall-uri , centre de orase ,localuri,pensiuni acoperind stfel distante mari 150-180m.Va stau la dispozitie peste 400 de produse selectate cu grija din multitudinea de produse existente pe piata. Acestea sunt furnizate de producatori cunoscuti pe plan mondial, si se afla intr-un procent mare in stocul propriu.In magazinul nostru va stau la dispozitie consultanti specializati in topologii de retele wireless la distante mari,supraveghere camere video si automatizari.
Serviciile noastre sunt axate in jurul necesitatii clientilor de a avea acces la internet in zone izolate si neaccesibile,si de a achizitiona aparatura necesara pentru la un pret cat mai mic, rapid, in conditii maxime de calitate. Avem ca obiectiv primordial satisfactia clientilor nostrii, si dorim sa generam un nivel ridicat de satisfactie pentru client. In consecinta, oferim un grad ridicat de suport pentru orice fel de probleme intervenite in procesul de livrare sau ulterior.
Numerele noastre de telefon si adresa de e-mail va stau la dispozitie pentru informatii despre produse, comenzi sau eventuale probleme:

 

Vodafone:0722 161 007
Cosmote:0761 87 87 18
office@wifiworld.ro
Program de lucru: Luni-Vineri 10-17