Intrerupator Inteligent WiFi + Hub (kit) S3-TC3 (2 canale) BroadLink
Intrerupator Inteligent WiFi + Hub (kit) S3-TC3 (2 canale) BroadLink
Intrerupator Inteligent WiFi + Hub (kit) S3-TC3 (2 canale) BroadLink
Intrerupator Inteligent WiFi + Hub (kit) S3-TC3...
Intrerupator Inteligent WiFi + Hub (kit) S3-TC3...
Intrerupator Inteligent WiFi + Hub (kit) S3-TC3...

Intrerupator Inteligent WiFi + Hub (kit) S3-TC3 (2 canale) BroadLink

Bucurați-vă de un control convenabil asupra casei dvs. inteligente. Setul Broadlink S3-TC3 include switch-ul TC3 cu 2 canale și hub-ul S3, la care se pot conecta până la 8 switch-uri suplimentare.

S3-TC3
În stoc
97,00 lei
cu TVA Livrare în 24 de ore.

 

Intrerupator de lumina WI-FI TC3-EU-2 BroadLink (2 canale) cu smart hub - Bucurați-vă de un control convenabil asupra casei dvs. inteligente. Setul Broadlink S3-TC3 include switch-ul TC3 cu 2 canale și hub-ul S3, la care se pot conecta până la 8 switch-uri suplimentare. În plus, nu necesită linie N. Creați programe de lucru și operați dispozitivele cu comenzi vocale datorită compatibilității cu Google Assistant și Amazon Alexa. De asemenea, puteți programa scene inteligente folosind IFTTT. A trăi în casa ta inteligentă a devenit mai distractiv!

Experimentați cât de convenabil poate fi gestionarea sistemului inteligent de acasă. Hub-ul S3 inclus vă permite să controlați dispozitivele asociate cu un smartphone prin protocolul FastCon la o frecvență de 2,4 GHz. Poate opera până la 8 switch-uri simultan și acceptă comunicarea în două căi cu TC3. Acum tot ce trebuie să faceți este să ajungeți la telefon și să lansați aplicația pentru a controla anumite echipamente de oriunde și pentru a crea programe detaliate de lucru pentru ele!

Switch-ul inclus vă oferă o mulțime de posibilități interesante. Îl puteți configura în așa fel încât să vă permită să rulați în mod convenabil anumite dispozitive sau să activați scene inteligente. Datorită compatibilității IFTTT, este compatibil cu peste 700 de mărci de echipamente. De asemenea, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la problemele legate de configurarea switch-ului. Produsul este foarte ușor de instalat și nu necesită un fir neutru, ceea ce înseamnă că va funcționa excelent în majoritatea caselor.

Kit-ul TC3-EU vă va ușura viața în multe feluri. După configurarea hub-ului, a iluminatului și a altor dispozitive, vă puteți controla în mod convenabil casa inteligentă folosind aplicația Broadlink. Cu aplicația Broadlink, îți poți porni și opri dispozitivele aproape oricând, oriunde - indiferent dacă ești acasă sau departe de casă, la serviciu sau în vacanță în străinătate.

Acesta nu este sfârșitul posibilităților pe care vi le oferă aplicația. De exemplu, puteți folosi pentru a crea programe pentru lumini și alte dispozitive. De obicei te trezești pe la 7 dimineață? Setați lampa și aparatul de cafea să pornească automat la acea oră. Sau utilizați funcția de cronometru, care face ca dispozitivele asociate să se oprească automat după o anumită perioadă de timp. Copilului tău nu-i place întunericul? Acum puteți face ca veioza de nopțiere să nu mai funcționeze imediat după ce-l sau ea adoarme!

Vrei mai mult? Avem ceva special pentru tine! Gateway-ul și switch-ul incluse sunt compatibile cu IFTTT, oferindu-vă posibilitatea de a crea scene complexe și inteligente folosind Broadlink și alte mărci de dispozitive. De exemplu, acum poți face ca luminile să se aprindă automat când intri în casă și să se stingă când ieși dintr-o anumită cameră. Încearcă-l și vezi cât poți câștiga!

Gătit, cu ambele mâini ocupate și ai putea folosi puțină iluminare suplimentară? Sau poate vrei să stingi lumina și să te culci, dar nu ai chef să te dai jos din pat? Nu mai este o problema! Dispozitivele Broadlink incluse sunt compatibile cu asistenții Google și Alexa. Acum, cu doar câteva cuvinte, iluminatul din casa ta se va adapta așteptărilor tale!

In Pachet:

 • Switch inteligent de lumină TC3 (2 canale)
 • Hub inteligent S3

Specificatii:

 • Model: S3-TC3
 • Tensiune de intrare: DC 5V
 • Consum de intrare: 750mA (micro USB)
 • Temperatura de functionare: 0°C-50°C
 • Umiditate de lucru: ≤85%
 • Putere wireless: ≤0,69 W
 • Conexiune wireless: Wi-Fi 2,4 GHz b/g/n
 • Protocol de comunicare: FastCon
 • Dimensiuni: 46x46x43mm
 • Sisteme acceptate: iOS 7.0, Android 4.0 sau mai nou

Garantie de conformitate 24 luni
Garantie comerciala:12 luni

Banda Wifi
2.4 Ghz
Destinatie(Folosinta)
Interior
Dimensiuni
46x46x43mm
No reviews

30 alte produse din aceeasi categorie:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implica acceptarea lor. Mai multe detalii aici.