Injector PoE Activ Portabil
Injector PoE Activ Portabil
Injector PoE Activ Portabil
Injector PoE Activ Portabil
Injector PoE Activ Portabil
Injector PoE Activ Portabil
Injector PoE Activ Portabil
Injector PoE Activ Portabil
Injector PoE Activ Portabil
Injector PoE Activ Portabil
Injector PoE Activ Portabil
Injector PoE Activ Portabil
Injector PoE Activ Portabil
Injector PoE Activ Portabil
Injector PoE Activ Portabil
Injector PoE Activ Portabil
Injector PoE Activ Portabil
Injector PoE Activ Portabil

Injector PoE Activ Portabil

Injector PoE Activ Portabil - cuplat cu o baterie compatibilă de la o unealtă electrică, oferă soluții de alimentare perfecte pentru medii îndepărtate și solicitante, proces de construcție, întreținere, reparare și diagnosticare a rețelelor de comunicații și asigurând conectivitate neîntreruptă

ET-1A/ET-2A/ET-3A
Stoc epuizat
990,00 lei
cu TVA

 

Injector PoE Pasiv Portabil - cuplat cu o baterie compatibilă de la o unealtă electrică, oferă soluții de alimentare perfecte pentru medii îndepărtate și solicitante, proces de construcție, întreținere, reparare și diagnosticare a rețelelor de comunicații și asigurând conectivitate neîntreruptă

Caracteristici:

 • Gama de tensiune PD - 37-57
 • Standarde acceptate - IEEE 802.3 at/af
 • Ieșire PoE pasivă - 48v
 • Temporizator de oprire automată - 10 secunde
 • Protecție baterie împotriva descărcării profunde

Soluție de putere versatilă

Injectorul este echipat cu un port pentru conectarea unei baterii de la o unealtă electrică. Această combinație oferă o versatilitate de neegalat în alimentarea dispozitivelor de rețea. Această soluție inovatoare permite utilizatorilor să alimenteze dispozitive compatibile PoE în medii îndepărtate sau solicitante în care sursele tradiționale de alimentare pot fi indisponibile sau impracticabile. Compatibilitatea cu bateriile uneltelor electrice asigură o sursă de alimentare ușor disponibilă, făcându-l ideal pentru orice instalații, configurații în aer liber sau implementări temporare.

Instalare simplificată

Combinația dintre un injector PoE pasiv portabil și o baterie de sculă electrică simplifică procesul de instalare. Spre deosebire de configurațiile tradiționale de alimentare cu fir care necesită acces la prize electrice sau utilizarea unor configurații complexe de cablare, această soluție elimină nevoia de cablare și infrastructură suplimentară. Simplitatea implementării se traduce prin economii semnificative de timp și costuri, permițând profesioniștilor din rețea să finalizeze instalațiile rapid și eficient. În plus, funcționalitatea „plug-and-play” a injectorului portabil PoE asigură o configurare fără probleme, reducând expertiza tehnică necesară pentru furnizarea de energie.

Cost-eficiență

Utilizarea unui injector PoE pasiv portabil poate duce la economii de costuri. Prin valorificarea infrastructurii Ethernet existente, eliminați nevoia de cablare electrică suplimentară, prize de curent și costurile de instalare asociate. Aceasta o face o soluție rentabilă pentru extinderea rețelei sau implementarea dispozitivelor în zonele în care cablajul electric este dificil sau costisitor. În plus, flexibilitatea și portabilitatea injectorului vă permit să-l reutilizați pentru diferite locații sau dispozitive, reducând nevoia de mai multe surse de alimentare.

Fiabilitate

Injectoarele portabile PoE pasive sunt construite cu componente durabile și au protecție încorporată la supratensiune, asigurând o livrare stabilă de energie către dispozitivele conectate. Această fiabilitate este crucială în menținerea conectivității neîntrerupte la rețea și pentru alimentarea dispozitivelor critice, cum ar fi camerele de securitate, antene, acces pointruri sau alte dispozitive. Cu un injector PoE pasiv portabil, puteți avea încredere că dispozitivele dvs. vor primi o putere constantă, minimizând riscul de nefuncționare sau întrerupere.

Beneficiile care schimbă jocul ale injectorului PoE pasiv portabil:

Alimentați-vă rețeaua cu confort și flexibilitate

Detector de sarcină. IBlock este echipat cu un detector de sarcină care detectează inteligent prezența sau absența consumului de energie, de asemenea identifică condițiile potențiale de suprasarcină sau scurtcircuit pe partea consumatorului. Cu un afișaj de stare convenabil pe indicatorul dispozitivului, puteți monitoriza cu ușurință starea alimentării și puteți asigura o livrare optimă de energie către dispozitivele conectate. Experimentați liniștea sufletească știind că injectorul nostru ține un ochi vigilent asupra consumului de energie, oferindu-vă o soluție de alimentare fiabilă și eficientă.

Temporizator de oprire automată. Un temporizator de oprire automată încorporat protejează împotriva descărcarii bateriei în cazul apăsării accidentale a butonului.

Buton pornit-oprit. Prin simpla apăsare a butonului de pornire/oprire, puteți iniția procesul de resetare, care vă ajută la depanarea și rezolvarea eventualelor probleme cu dispozitivele conectate. Indiferent dacă aveți de-a face cu întreruperi de rețea, probleme de conectivitate sau probleme de performanță, butonul de pornire/oprire oferă o soluție simplă. Având această abilitate, economisește timp și efort. În loc să parcurgeți proceduri complexe sau să accesați interfața dispozitivului, puteți reseta convenabil dispozitivul printr-o simplă apăsare a unui buton.

Unde se aplica?

 • Furnizorii de servicii de internet (ISP)
 • Companii de management si întreținere a retelelor

Curea de mână ergonomică cu dungi reflectorizante - o soluție simplă, dar remarcabilă pentru a lucra cu ușurință și eficiență

Cureaua de mână oferă mobilitate sporită, eficiență sporită, siguranță îmbunătățită, manevrare confortabilă și aplicare versatilă

Specificatii:

 • Ieșire PoE: 50v DC (30watt) IEEE 802.3af/at PoE. Positive 4,5 pair, negative 7,8 pair
 • Alimentare: 12-22v DC up to 3.5A
 • Tip baterie: baterii Li-ion, Li-Po, LiFePo4 completabile cu port baterie (depinde de la model)
 • Baterii acceptate: baterii pentru scule electrice fabricate sau compatibile cu BOSCH 18V ProCore, Makita 18v LXT, Milwaukee 18v M18, DeWalt 20v DCB200, Parkside 20v X20vTeam.
 • Porturi Ethernet:
 • Port PoE - 100/1000 Mbps cu PoE
 • Port LAN - numai date 100/1000 Mbps
 • Indicatori LED:
 • Verde - funcționare normală, puterea este transferată la dispozitivul alimentat
 • Roșu intermitent - Dispozitivul alimentat nu este conectat, nu este acceptat sau defect, temporizatorul de oprire automată este activ
 • Compatibilitate
 • Orice dispozitive care suportă PoE pasiv în intervalul de tensiune dacă 24-30 volți cu transmisie de putere și date prin perechi de 4,5 pozitive și 7,8 negative. Injectorul PoE asigură transmisia transparentă a cadrelor ethernet, nu poate fi folosit ca prelungitor extender (lungimea completă a cablului de la emițător la receptor nu poate depăși 100 de metri).
 • Inductanță (100KHz/100mV@8mA): 350uH MIN la 0˚C~ +70˚C
 • Pierdere de inserție (dB MAX): -1,0 dB (1-100 MHz)
 • Pierdere de feedback (dB MIN): -18dB(1-30MHz), -14,4dB(40MHz), -13,1dB(50MHz), -12dB(60-80MHz), -10dB(100MHz)
 • Interferență de diafonie (dB MIN): -45dB(30MHz), -40dB(60MHz), -35dB(100MHz)
 • Suprimarea modului diferențial-comun (dB MIN): -43dB(30MHz), -37dB(60MHz), -33dB(100MHz)
 • Rezistă la presiune: 1500Vrms/0,5mA/60sec
 • Dimensiuni (fara baterie): latime - 103,5 mm, lungime - 89,5 mm, inaltime (depinde de model) - 42,5 mm (ET-3P) sau 48,5 mm (ET-1P, ET-2P)
 • Material carcasa: PA66-GF30
 • Componente electronice: RoHS fără plumb
 • Temperatura de functionare: 0C ... +50C
 • Temperatura de depozitare: -30 ... +70C
 • Umiditate relativă: 20% până la 85% fără condensare

Documentatie:

Garantie de conformitate 24 luni
Garantie comerciala 12 luni

Porturi Ethernet 10/100/1000 Mbit/s
1
PoE OUT
Da
Destinatie(Folosinta)
Interior/Exterior
Dimensiuni
l- 103,5 mm, L - 89,5 mm h - 42,5 mm - 48,5 mm
No reviews

30 alte produse din aceeasi categorie:

Product added to wishlist
Product added to compare.