Plata se poate efectua în 4 moduri: 

1. Ramburs

Plata se efectueaza la curier, in momentul livrarii produselor comandate, impreuna cu taxele de livrare incluse in valoarea facturii. In momentul finalizarii comenzii, selecteaza optiunea de plata „ramburs”.

2. Cu card online

Plata se efectueaza online, pe site-ul www.wifiworld.ro, la finalizarea comenzii. In momentul finalizarii comenzii, selecteaza optiunea de plata cu card online, apoi introdu datele de pe card:

           Numele posesorului cardului (asa cum este trecut pe card);

           Codul cardului (cele 4 grupe a cate 4 cifre afisate pe fata cardului, fara spatii);

           Data expirarii cardului (luna si an);

           Codul de securitate CCV (ultimele 3 cifre afisate pe spatele cardului, inscriptionate pe banda cu semnatura).

La cererea clientului, poate fi emis un link de plata cu cardul online, pe adresa de e-mail a clientului, prin care acesta poate plati comanda. Aceasta este o solutie de plata si in cazul comenzilor plasate prin e-mail, telefonic sau prin WhatsApp.

Cardurile acceptate sunt cele emise sub siglele VISA si MASTERCARD. Mai multe detalii aici. Sunt acceptate si cardurile de tip Revolut.

Pentru mai multe informatii, poti consulta sectiunea 5 „Achitarea, procesarea si livrarea comenzilor” din cadrul paginii Termeni si conditii de utilizare.

3. Prin ordin de plata (OP)

Plata se va efectua prin ordin de plata, trimis pe adresa de e-mail a clientului. In momentul finalizarii comenzii, selecteaza optiunea de plata prin ordin de plata (OP). Pentru generarea proformei sunt necesare urmatoarele date:

           Denumirea firmei (pentru persoane juridice) sau numele si prenumele cumparatorului;

           Numarul din Registrul Comertului (persoane juridice);

           Codul unic de identificare fiscala (persoane juridice);

           Adresa de facturare;

           Banca;

           Contul IBAN.

Datele societatii WIFI WORLD, in contul careia se efectueaza plata, sunt:

       •    Denumirea firma:                               S.C. WIFI WORLD S.R.L.;

       •    Numarul din Registrul Comertului: J08/767/2014;

       •    Codul unic de identificare fiscala:   RO 33169830;

       •    Cont IBAN in Banca Transilvania:    RO09 BTRL RONC RT02 5548 7601;

       •    Cont IBAN in Trezoreria Fagaras:    RO10 TREZ 1325 069 XXX 002512.

Nota: Contul de trezorerie este disponibil doar pentru institutiile de stat. WIFI WORLD efectueaza comert cu produse si servicii si prin platforma de achizitii publice SEAP/SICAP. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati telefonic, la nr. 0761 878 718, sau prin e-mail, la adresa comenzi@wifiworld.ro.

Important: Plata la termen (5-30 zile) este disponibila la cererea clientului, persoane juridice sau institutii ale statului, dar, in cazul clientilor cu discount permanent, plata la termen atrage pierderea discount-ului pentru comanda respectiva.

4. Plata cu numerar (cash) sau card la sediul firmei

Plata se poate efectua la sediul societatii WIFI WORLD, prin numerar (cu emitere chitanta) sau prin generarea unui link de plata cu cardul online, trimis pe adresa de e-mail a clientului. Momentan, plata cu cardul prin POS nu este disponibila la sediul nostru.

Product added to wishlist
Product added to compare.