Lan Controller v3 TinyControler
Lan Controller v3 TinyControler
Lan Controller v3 TinyControler
Lan Controller v3 TinyControler
Lan Controller v3 TinyControler
Lan Controller v3 TinyControler
Lan Controller v3 TinyControler
Lan Controller v3 TinyControler
Lan Controller v3 TinyControler
Lan Controller v3 TinyControler

Lan Controller v3 TinyControler

Lan Controller v3 este un dispozitiv foarte universal care vă permite să conectați mulți senzori diferiți și să vizualizați de la distanță citirile acestora și să controlați de la distanță diferite tipuri de ieșiri.

TC-LAN-Controller-V3
Stoc epuizat
377,00 lei
cu TVA

 

TinyControler Lan Controller v3 este un dispozitiv foarte universal care vă permite să conectați mulți senzori diferiți și să vizualizați de la distanță citirile acestora și să controlați de la distanță diferite tipuri de ieșiri. De asemenea, este posibil să combinați ambele funcții într-o functie automata "dacă → acesta" cu un calendar "când → atunci".

Dispozitivul oferă o interfață de utilizator sub forma unei pagini web. Site-ul web prezintă citiri ale diferitelor tipuri de senzori: temperatură, umiditate, presiune, tensiune, curent. De asemenea, vă permite să configurați dispozitivul, inclusiv setarea evenimentelor și controlul a până la 10 ieșiri.

Datorită suportului multor protocoale, este posibilă operarea de pe smartphone-uri, colectarea și observarea rezultatelor pe server, precum și cooperarea cu alte sisteme I/O bazate pe TCP/IP și Modbus.

Electronică modernă

Amplificatoare pentru măsurarea semnalelor mici - acest lucru face posibilă, de exemplu, măsurarea curentului AC simplu și în siguranță. Ieșirile modulate PWM sunt, de asemenea, disponibile pentru a controla, de exemplu, luminozitatea luminii sau viteza motorului electric, precum și controlul servo-urilor de modelare. Pentru a facilita instalarea în instalațiile de la distanță, placa poate fi alimentată prin PoE. Actualizarea firmware-ului este acum foarte ușoară.

Extensii de funcționalitate

Opțiuni de extindere foarte extinse - pe lângă magistrala cu 1 fir pentru citirea de la senzorii de temperatură DS18B20, este disponibil un port serial I2C pe același conector RJ12. Aceasta înseamnă că mulți senzori și alte dispozitive pot fi conectate. De exemplu, sunt acceptați senzorii de temperatură/umiditate AM2320 și BME280, afișajul OLED de 0,96 inchi, ceasul în timp real sau senzorul de praf SPS30. De asemenea, am pregătit o nouă placă universală TB pentru acest extender. Permite conectarea simultană a 6 senzori DS18B20, un display și un senzor I2C, de ex. BME280. Oferta include un splitter cu 1 fir cu suport I2C și o placă de relee compactă. Toate aceste accesorii sunt pe un suport cu posibilitatea de montare pe o sina DIN.
Prin portul serial putem citi, de ex. Senzor CO2-MH-Z16, MH-Z19, senzor de praf SDS011, precum și utilizarea modulului GSM pentru a trimite sms.
Din versiunea hardware 3.7 este introdusă o conexiune separată a convertorului RS485 pentru transmisia MODBUS, care citește contoarele de energie electrică cu 2 căi SDM120M (1 fază) și SDM72 (3 faze).

Multe protocoale de comunicare

Lan Controller este un dispozitiv universal cu o arhitectură deschisă de comunicare cu alte dispozitive sau servere. Protocoalele de comunicație acceptate, HTTP, SNMP și MQTT, oferă posibilități enorme de citire de la distanță sau de control a ieșirilor chiar și atunci când dispozitivul se află în spatele unui router.

Site modern

Interfața cu utilizatorul sub forma unui site web a fost reconstruită cu ajutorul unor instrumente moderne pentru a-și îmbunătăți funcționarea și a elimina problemele anterioare. Site-ul web receptiv permite utilizarea convenabilă a acestuia de pe un computer desktop și un smartphone.
Funcția de creare a paginii utilizator a fost introdusă. Vă permite să alegeți doar câmpurile dorite (etichete, citiri, butoane de control), cu posibilitatea oricărei aranjamente pe panou cu un fundal modificabil (imaginea utilizatorului, de exemplu care arată instalarea senzorilor). În plus, se disting două niveluri de acces - utilizator și administrator, care, în combinație cu un panou de utilizator editabil, vă permit să personalizați controlerul după propriile cerințe.

Watchdog

Noua versiune nu putea lipsi funcția watchdog, care este prezentă încă de la dezvoltarea dispozitivului. În prezent, puteți monitoriza până la 6 dispozitive, cu mult mai multe opțiuni de configurare disponibile.

Tabelul de evenimente

Dispozitivul are o funcție de programare foarte extinsă atunci când condiția de pe unul dintre senzori este îndeplinită. Acum putem verifica condițiile pe două intrări simultan și putem seta un operator logic atunci când ieșirea urmează să fie controlată. Sunt disponibile ieșiri virtuale care pot fi utilizate pentru configurații de evenimente mai complexe. Putem configura și adăuga mai multe linii în programul nostru.

Programator

Scheduler, care vă permite să porniți/opriți dispozitivele la o anumită oră sau pentru o anumită oră, poate fi util pentru multe aplicații. De asemenea, nou în versiunea 3 este introducerea ieșirii virtuale EVENT. O putem folosi ca o condiție în tabelul de evenimente, programând astfel pur și simplu ora și circumstanțele activării evenimentului. Noul aspect al Scheduler-ului îl face mai ușor de utilizat, oferă opțiuni extinse de setare nu numai în ziua săptămânii, ci și la o anumită dată.

Serviciul mqtt.ats.pl

Este soluția noastră proprietară care completează funcționalitatea Lan Controller v3, bazată pe protocolul MQTT.
Accesul este gratuit pentru utilizatorii necomerciali (până la 5 dispozitive).

Serviciul oferă în prezent următoarele caracteristici:

 • Colectarea datelor de la Lan Controller și prezentarea lor pe o diagramă sau tabel, cu opțiunea de export de date.
 • Definirea reacțiilor la datele primite cu condiții de valoare, timp. Cu ajutorul lor, puteți controla un dispozitiv în funcție de citirile de la alt dispozitiv.
 • Definirea sarcinilor care urmează să fie efectuate în anumite zile ale săptămânii la momente specifice (pot fi asociate cu reacții).
 • Vizualizarea datelor de pe dispozitivele acceptate și controlarea acestora de la distanță folosind un site web sau o aplicație mobilă.

Aplicatie de mobil

O aplicație simplă pentru telefon extinde semnificativ posibilitățile de utilizare a dispozitivelor Tinycontrol. Puteți verifica citirea senzorului sau puteți comuta ieșirea în orice moment. Pictogramele cu nume editabile ale citirilor și butoane pentru ieșiri cu o indicație de culoare tipică a controlerului Lan (verde - pornit, roșu - oprit) afișează clar informațiile de pe dispozitiv.

Specificatii:

 • Tensiune de alimentare: 8-55V
 • Consum de energie: 0,5 W (fără relee activate)
 • Sursa de alimentare PoE:
  • DA (pasiv) (HW3.5-3.7)
  • DA (802.3af) modul A (HW3.8)
 • Interfete: Ethernet 100 Mbit/s
 • Releu: 255VAC 10A
 • Temperatură de funcționare: -20°C ...+85°C
 • Dimensiuni: 66 x 68 x 44mm
 • Greutate: 50 g

Documentatie:

Garantie de conformitate 24 luni
Garantie comerciala 12 luni

Destinatie(Folosinta)
Interior
Dimensiuni
66 x 68 x 44mm
Greutate
50 g
No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au cumparat si:

16 alte produse din aceeasi categorie:

Product added to wishlist
Product added to compare.