Cablu Extensie Senzor RL560 SONOFF
Cablu Extensie Senzor RL560 SONOFF
Cablu Extensie Senzor RL560 SONOFF
Cablu Extensie Senzor RL560 SONOFF
Cablu Extensie Senzor RL560 SONOFF
Cablu Extensie Senzor RL560 SONOFF

Cablu Extensie Senzor RL560 SONOFF

Cablul prelungitor RL560 vă va permite să instalați senzori de temperatură și umiditate și să efectuați măsurători oriunde doriți! Cablul vă permite să distanțați senzorii de temperatură și umiditate de modulele Sonoff. Produsul funcționează cu senzori dedicati Sonoff - se potrivește, printre altele, cu dispozitivele din seria Elite și Origin, iar lungimea sa este de 5 metri. Permite o extensie maximă de 60 de metri, ceea ce vă va oferi libertate nelimitată.

RL560
În stoc
15,00 lei
cu TVA Livrare în 24 de ore.

 

Sonoff Cablu Extensie Senzor RL560 vă va permite să instalați senzori de temperatură și umiditate și să efectuați măsurători oriunde doriți! Cablul vă permite să distanțați senzorii de temperatură și umiditate de modulele Sonoff. Produsul funcționează cu senzori dedicati Sonoff - se potrivește, printre altele, cu dispozitivele din seria Elite și Origin, iar lungimea sa este de 5 metri. Permite o extensie maximă de 60 de metri, ceea ce vă va oferi libertate nelimitată.

Cablul Sonoff este compatibil cu senzorul de temperatură DS18B20, senzorul de umiditate a solului M01, precum și cu senzorul de temperatură și umiditate THS01. Acest lucru facilitează conectarea dispozitivului potrivit și plasarea acestuia în locația dorită.

Lungimea cablului RL560 este de până la 5 metri, ceea ce vă va oferi o libertate incredibilă. Cu toate acestea, asta nu este tot! Măriți-vă posibilitățile conectând împreună mai multe prelungitoare până la o lungime de 60 de metri. Această soluție vă va permite să accesați chiar și locurile greu accesibile, astfel încât să puteți face măsurători aproape oriunde!

Specificatii:

  • Model: RL560
  • Culoarea neagra
  • Lungime cablu: 5 m
  • Lungime maxima: 60 m
  • Rezistenta de izolare: min. 5MΩ
  • Rezistenta conductorului: max. 10Ω
  • Interfață: RJ9 4P4C
  • Senzori Sonoff compatibili: THS01, DS18B20, MS01

Garantie de conformitate 24 luni
Garantie comerciala 12 luni

Destinatie(Folosinta)
Interior
No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au cumparat si:

30 alte produse din aceeasi categorie:

Product added to wishlist
Product added to compare.