Priza Inteligenta WiFi ZigBee S26R2ZBTPF-DE, 16A SONOFF
Priza Inteligenta WiFi ZigBee S26R2ZBTPF-DE, 16A SONOFF
Priza Inteligenta WiFi ZigBee S26R2ZBTPF-DE,...
Priza Inteligenta WiFi ZigBee S26R2ZBTPF-DE,...

Priza Inteligenta WiFi ZigBee S26R2ZBTPF-DE, 16A SONOFF

Creați o casă inteligentă în care să vă simțiți bine să locuiți. Priza inteligentă marca Sonoff vă permite să controlați de la distanță dispozitivele conectate printr-o aplicație, precum și să creați programe și scene de lucru. De asemenea, este compatibil cu asistenții vocali precum Amazon Alexa. De asemenea, va funcționa bine ca amplificator de semnal pentru alte echipamente ZigBee pe care le utilizați.

S26R2ZBTPF-DE
În stoc
53,00 lei
cu TVA Livrare în 24 de ore.

 

Sonoff Priza Inteligenta WiFi ZigBee S26R2ZBTPF-DE, 16A - Creați o casă inteligentă în care să vă simțiți bine să locuiți. Priza inteligentă marca Sonoff vă permite să controlați de la distanță dispozitivele conectate printr-o aplicație, precum și să creați programe și scene de lucru. De asemenea, este compatibil cu asistenții vocali precum Amazon Alexa. De asemenea, va funcționa bine ca amplificator de semnal pentru alte echipamente ZigBee pe care le utilizați.

Ai uitat vreodată să stingi luminile înainte de a ieși din casă? Nu mai este o problema! Priza vă permite să controlați de la distanță dispozitivele conectate printr-o aplicație - cu doar câteva clicuri puteți, de exemplu, porni sau opri echipamentul selectat. Produsul este compatibil și cu Amazon Alexa, Google Assistant, Samsung SmartThings și IFTTT.

Vrei să aprinzi lumina sau să fierbi apa pentru ceai, dar mâinile tale sunt ocupate? Priza este compatibilă cu asistenți vocali precum Amazon Alexa, așa că cu doar câteva cuvinte puteți opera comod dispozitivul conectat la acesta. Pur și simplu dați comanda corespunzătoare și urmăriți cum fierbătorul începe să fiarbă apa și lampa se aprinde!

Ajustați activitatea dispozitivelor din casă la programul dvs. Priza vă permite să creați programe pentru ei - puteți, de exemplu, să faceți ca aparatul de cafea să se pornească automat la 7:00 și luminile să se stingă la 23:00. De asemenea, puteți crea scene inteligente folosind senzori suplimentari (nu sunt incluși). Astfel, puteți, de exemplu, să porniți ventilatorul atunci când temperatura camerei depășește 28°C.

Priza poate acționa și ca un router și poate transmite semnalul între dispozitivele ZigBee. Nu mai trebuie să vă faceți griji pentru calitatea slabă a conexiunii! Produsul se distinge și prin compatibilitatea sa largă. Funcționează perfect cu diverse modele de hub-uri ZigBee de la mărci precum Amazon, Samsung sau Philips. Funcționează și cu Amazon Echo a patra generație.

Aplicația oferă, de asemenea, acces la câteva funcții suplimentare. De exemplu, vă permite să sincronizați starea dispozitivelor dvs. De asemenea, puteți partaja telecomanda cu membrii familiei sau prietenii dvs. Cu doar câteva clicuri, le puteți partaja dispozitivele conectate și le puteți controla convenabil de la distanță.

Important: Este necesar un hub controller Zigbee Bridge pentru gestionarea in retea. Mentineti o distanta de sub 80M intre Senzorul SNZB-02 si ZigBee Bridge (in camp deschis).

Specificatii:

  • Model: S26R2ZBTPF-DE
  • ZigBee 3.0: IEEE 802.15.4 2,4 GHz
  • Intrare: 250V ~ 50/60Hz
  • Max. sarcină: 3680 W
  • Dimensiuni: 97,5 x 56 x 35 mm
  • Material: PC V0
  • Culoare: Alb

Documentatie:

Garantie de conformitate 24 luni
Garantie comerciala 12 luni

Banda Wifi
ZigBee 3.0
Destinatie(Folosinta)
Interior
No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au cumparat si:

30 alte produse din aceeasi categorie:

Product added to wishlist
Product added to compare.