Intrerupator Inteligent WiFi DUALR3 Lite, cu Releu SONOFF
Intrerupator Inteligent WiFi DUALR3 Lite, cu Releu SONOFF
Intrerupator Inteligent WiFi DUALR3 Lite, cu Releu SONOFF
Intrerupator Inteligent WiFi DUALR3 Lite, cu Releu SONOFF
Intrerupator Inteligent WiFi DUALR3 Lite, cu...
Intrerupator Inteligent WiFi DUALR3 Lite, cu...
Intrerupator Inteligent WiFi DUALR3 Lite, cu...
Intrerupator Inteligent WiFi DUALR3 Lite, cu...

Intrerupator Inteligent WiFi DUALR3 Lite, cu Releu SONOFF

Controlați convenabil iluminarea sau jaluzelele automate. Switch-ul inteligent Dual R3 Lite vă oferă control în două direcții asupra dispozitivelor selectate și vă permite să creați programe de lucru prin intermediul aplicației. De asemenea, este compatibil cu Amazon Alexa și asistenții vocali Google Home. Funcționează și cu alte produse Sonoff, cum ar fi banda LED L2, de exemplu

DUALR3 Lite
În stoc
61,00 lei
cu TVA Livrare în 24 de ore.

 

Sonoff Intrerupator Inteligent WiFi DUALR3 Lite, cu Releu - Controlați convenabil iluminarea sau jaluzelele automate. Switch-ul inteligent Dual R3 Lite vă oferă control în două direcții asupra dispozitivelor selectate și vă permite să creați programe de lucru prin intermediul aplicației. De asemenea, este compatibil cu Amazon Alexa și asistenții vocali Google Home. Funcționează și cu alte produse Sonoff, cum ar fi banda LED L2, de exemplu, și este extrem de durabil.

Switch-ul poate servi ca modul de control inteligent pentru un motor de 100-240 V AC. Acest lucru îl face ideal pentru operarea, printre altele, a draperiilor automate, jaluzelelor electrice, copertinelor, ușilor de garaj sau chiar a unui grătar electric. De asemenea, îl puteți folosi cu succes pentru a controla iluminarea.

Personalizați dispozitivele conectate pentru a se potrivi cu programul dvs. zilnic. Produsul vă permite să creați programe detaliate de lucru. Vrei ca primele raze de soare să te trezească dimineața? Setați ruloul să se ridice automat la o anumită oră. Puteți chiar să reglați procentul de perdele care se deschid!

Înainte să pleci de acasă, nu ți-ai închis jaluzelele și tocmai a început să plouă? Nicio problemă - doar ajungi la telefonul tău! Aplicația vă permite să controlați de la distanță dispozitivele conectate la switch. Cu doar câteva clicuri puteți să le porniți, să le dezactivați sau să reglați parametrii.

Switch-ul Dual R3 Lite este compatibil și cu alte produse Sonoff. De exemplu, puteți crea o scenă inteligentă, care, atunci când este activată, va trage jaluzelele, va aprinde banda LED L2 și va schimba culoarea luminii. În acest fel, poți schimba rapid atmosfera din cameră!

Nu mai trebuie să iei telefonul de fiecare dată sau să te miști de pe scaun pentru a-ți opera dispozitivele. Switch-ul este compatibil cu Amazon Alexa și Google Assistant, ceea ce înseamnă că îl puteți controla cu vocea. Cu o simplă comandă, poți închide jaluzelele sau aprinde luminile!

Vrei să poți controla iluminatul cu un întrerupător nu numai la primul etaj, ci și la primul etaj? Nici o problema! Dual R3 Lite acceptă control în două direcții, astfel încât sunteți liber să utilizați dispozitivele pe care le alegeți. Aprinde lumina când vrei să urci scările și stinge când ești sus. Nu mai trebuie să navigați în întuneric!

Specificatii:

  • Model: DualR3 Lite
  • Wi-Fi: IEEE 802.11 b/g/n 2,4 GHz
  • Sarcină rezistivă: 2200W / 10A pentru fiecare grup, 3300W / 15A în total
  • Sina DIN: 35 mm
  • Intrare/ieșire: AC 100-240V 50/60Hz
  • Sarcina motorului: 10-240W / 1A
  • Material: PC V0
  • Dimensiuni: 54 x 49 x 24 mm
  • Temperatura de lucru: -10°C ... +40°C

Documentatie:

Garantie de conformitate 24 luni
Garantie comerciala 12 luni

Banda Wifi
2.4 Ghz
Destinatie(Folosinta)
Interior
Dimensiuni
54 x 49 x 24 mm
No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au cumparat si:

30 alte produse din aceeasi categorie:

Product added to wishlist
Product added to compare.