Hub Inteligent WiFi 433MHz RF BridgeR2 SONOFF
Hub Inteligent WiFi 433MHz RF BridgeR2 SONOFF
Hub Inteligent WiFi 433MHz RF BridgeR2 SONOFF
Hub Inteligent WiFi 433MHz RF BridgeR2 SONOFF

Hub Inteligent WiFi 433MHz RF BridgeR2 SONOFF

Acum vă puteți gestiona casa inteligentă și mai ușor și mai convenabil. BridgeR2 vă permite să conectați telecomenzi, senzori și alte dispozitive RF de 433 MHz la rețeaua dvs. Wi-Fi. Datorită acestui lucru, le puteți controla cu ușurință pe toate din aplicație! 

RF BridgeR2
În stoc
62,00 lei
cu TVA Livrare în 24 de ore.

 

Sonoff Hub Inteligent WiFi 433MHz RF BridgeR2 - Acum vă puteți gestiona casa inteligentă și mai ușor și mai convenabil. BridgeR2 vă permite să conectați telecomenzi, senzori și alte dispozitive RF de 433 MHz la rețeaua dvs. Wi-Fi. Datorită acestui lucru, le puteți controla cu ușurință pe toate din aplicație! De asemenea, puteți crea scene și cronometre inteligente și chiar vă puteți controla echipamentul cu comenzi vocale - compatibilitatea cu Google Assistant și Amazon Alexa face acest lucru posibil. Panoul de control poate fi asociat cu până la 16 dispozitive și stochează până la 64 de coduri de 433 MHz. Funcționează și cu platforma Samsung SmartThings, printre altele.

Cu hub-ul inteligent Sonoff, vă puteți transforma cu ușurință dispozitivele care comunică prin transmisie radio de 433MHz în echipamente care utilizează o conexiune Wi-Fi. Le puteți adăuga cu ușurință la aplicația eWeLink ușor de utilizat. Produsul este compatibil cu o varietate de switch-uri RF, prize RF, becuri controlate RF și senzori RF, printre altele. Îl poți asocia cu 16 dispozitive. O telecomandă cu 4 butoane vă permite să operați 4 dispozitive, ceea ce înseamnă că BridgeR2 vă permite să adăugați până la 64 de aparate în aplicație!

Asociați hub-ul inteligent cu telecomenzile, senzorii sau alte dispozitive alese de dvs. pentru a obține capacitatea de a crea scene inteligente. Faceți încălzitorul să se oprească automat dacă cineva deschide fereastra și stingeți luminile prin toată casa când apăsați un buton de pe telecomandă. Cu Sonoff te poți ocupa și de siguranța în apartamentul tău. Cum să o facă? De exemplu, dacă cineva intră în casa ta, poți primi imediat o notificare pe telefon și lumina se va aprinde automat.

Personalizează-ți casa inteligentă pentru a se potrivi stilului tău de viață. Hub-ul inteligent BridgeR2 vă permite să configurați până la 8 tipuri diferite de temporizatoare simultan. De exemplu, puteți face ca luminile să se aprindă la o anumită oră în fiecare zi și să se stingă după o anumită perioadă de timp. Doriți ca aeroterma sau ventilatorul să pornească și să se oprească automat, de exemplu, la fiecare 10 minute? Este posibil și asta! Doar setați cronometrul astfel încât să ruleze într-o buclă.

Aveți mâinile ocupate cu gătitul, dar trebuie să aprindeți lumina? Ai nevoie să închizi jaluzelele, dar nu vrei să te dai jos din patul tău confortabil? Nu mai este o problema! Hub-ul inteligent este compatibil cu asistenții vocali Amazon Alexa, Google Assistant și Alice, ceea ce înseamnă că vă puteți controla dispozitivele asociate cu comenzi simple. Cu doar câteva cuvinte, puteți aprinde luminile, deschide jaluzelele sau opri ventilatorul - vedeți cât de convenabil este!

Continut:

 • Hub inteligent BridgeR2
 • Manual de utilizare

Specificatii:

 • Model: RF BridgeR2
 • Intrare: 5V 1A
 • RF: 433,92 MHz
 • Wi-Fi: IEEE 802.11 b/g/n 2,4 GHz
 • Sisteme de operare: Android, iOS
 • Temperatura de functionare: -10°C-40°C
 • Material: PC V0
 • Dimensiuni: 62 x 62 x 20 mm
 • Alimentare: Micro USB

Documentatie:

Garantie de conformitate 24 luni
Garantie comerciala 12 luni

Banda Wifi
2.4 Ghz
Destinatie(Folosinta)
Interior
Dimensiuni
62 x 62 x 20 mm
No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au cumparat si:

30 alte produse din aceeasi categorie:

Product added to wishlist
Product added to compare.