Priza Inteligenta WiFi S26R2TPF-DE, 16A SONOFF
Priza Inteligenta WiFi S26R2TPF-DE, 16A SONOFF
Priza Inteligenta WiFi S26R2TPF-DE, 16A SONOFF
Priza Inteligenta WiFi S26R2TPF-DE, 16A SONOFF
Priza Inteligenta WiFi S26R2TPF-DE, 16A SONOFF
Priza Inteligenta WiFi S26R2TPF-DE, 16A SONOFF

Priza Inteligenta WiFi S26R2TPF-DE, 16A SONOFF

Transformă o priză obișnuită din casa ta într-o priză inteligentă cu priza Sonoff S26R2TPF-DE. Acum puteți controla convenabil dispozitivele conectate cu aplicații sau comenzi vocale, puteți crea programe de lucru și scene inteligente pentru acestea. Produsul este compatibil cu Amazon Alexa, Google Assistant, Samsung SmartThings și Alice.

S26R2TPF-DE
În stoc
45,00 lei
cu TVA Livrare în 24 de ore.

 

Sonoff S26R2TPF-DE - Transformă o priză obișnuită din casa ta într-o priză inteligentă cu priza Sonoff S26R2TPF-DE. Acum puteți controla convenabil dispozitivele conectate cu aplicații sau comenzi vocale, puteți crea programe de lucru și scene inteligente pentru acestea. Produsul este compatibil cu Amazon Alexa, Google Assistant, Samsung SmartThings și Alice. De asemenea, vă permite să grupați dispozitive împreună. Priza poate rezista la o sarcină mare de până la 16 A, permițându-vă să conectați la ea aparate mai solicitante, cum ar fi un încălzitor sau un aragaz lent.

Nu mai trebuie să vă faceți griji dacă uitați să opriți un aparat înainte de a pleca din casă. Priza S26R2TPF-DE vă permite să controlați de la distanță aparatele conectate folosind aplicația eWeLink. Acum puteți porni aparatul de aer condiționat sau puteți stinge luminile de oriunde - de exemplu, la serviciu, la restaurant sau în vacanță. De asemenea, puteți controla și ajusta starea dispozitivelor dvs. Folosind această funcție, puteți avea grijă cu ușurință de siguranța casei dvs. și puteți economisi energie electrică.

Familia și prietenii tăi se pot bucura, de asemenea, de un control convenabil asupra dispozitivelor lor conectate. Puteți partaja dispozitivele selectate cu ei în aplicație. Dacă aveți mai mulți oameni care locuiesc în casa dvs., această funcție vă va fi cu siguranță utilă! Acum, colegii tăi de cameră vor putea, de asemenea, să pornească și să oprească dispozitivele de la distanță, să le verifice starea și să creeze programe pentru ei!

Ai mâinile ocupate în timp ce gătești? Stai confortabil întins în pat și nu ai chef să te ridici pentru a stinge lumina? Nu mai trebuie să vă mișcați de pe scaun și nici măcar să ajungeți la smartphone-ul dvs.! Priza inteligentă Sonoff S26R2TPF-DE funcționează cu asistenți vocali precum Amazon Alexa, Google Assistant și Alice. Acum este nevoie doar de câteva cuvinte bine alese pentru a porni o tigaie electrică, a prepara cafea, a aprinde lumina sau a opri încălzirea.

Cu Sonoff, gestionarea casei tale inteligente devine mai ușoară și mai convenabilă decât oricând. Priza S26R2TPF-DE acceptă gruparea dispozitivelor. Nu mai trebuie să controlați fiecare dispozitiv separat - trebuie doar să creați un grup pentru a controla mai multe dintre ele simultan și pentru a le sincroniza funcționarea! Cu un singur clic, poți stinge luminile în toată casa sau aprinde lampa de bucătărie și cafetiera. Posibilitățile sunt cu adevărat imense!

Nu mai trebuie să pierzi timp și energie făcând unele dintre activitățile tale zilnice. Socket vă permite să creați scene și programe inteligente. Asigurați-vă că aparatul de cafea prepară cafea la 7:00 a.m. și încălzitorul de apă pornește la 6:00 p.m. Sau, de exemplu, asociați S26R2TPF-DE cu un senzor de mișcare (nu este inclus) și setați-l să aprindă automat lumina când cineva intră în cameră. Încercați posibilitățile și creați o casă inteligentă în care să vă simțiți bine de locuit!

Vrei să poți verifica ce se întâmplă în casa ta în timp ce ești, de exemplu, la serviciu sau în vacanță? Priza inteligentă Sonoff S26R2TPF-DE vă va permite să o faceți! Puteți conecta pur și simplu o cameră la acesta, datorită căreia puteți verifica oricând situația din apartamentul dvs. Verifică ce face iubitul tău animal de companie, află dacă cineva nedorit a intrat în casă și asigură-te că nu se întâmplă nimic deranjant.

Specificatii:

  • Model: S26R2TPF-DE
  • Wi-Fi: IEEE 802.11 b/g/n 2,4 GHz
  • Sisteme acceptate: Android, iOS
  • Temperatura de functionare: -10°C-40°C
  • Intrare: 250V ~50-60Hz
  • Sarcina maxima: 4000W / 16A
  • Material: PC V0

Documentatie:

Garantie de conformitate 24 luni
Garantie comerciala 12 luni

Banda Wifi
2.4 Ghz
Destinatie(Folosinta)
Interior
No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au cumparat si:

30 alte produse din aceeasi categorie:

Product added to wishlist
Product added to compare.