Releu Inteligent WiFi MiniR3 SONOFF
Releu Inteligent WiFi MiniR3 SONOFF
Releu Inteligent WiFi MiniR3 SONOFF
Releu Inteligent WiFi MiniR3 SONOFF
Releu Inteligent WiFi MiniR3 SONOFF
Releu Inteligent WiFi MiniR3 SONOFF
Releu Inteligent WiFi MiniR3 SONOFF
Releu Inteligent WiFi MiniR3 SONOFF
Releu Inteligent WiFi MiniR3 SONOFF
Releu Inteligent WiFi MiniR3 SONOFF

Releu Inteligent WiFi MiniR3 SONOFF

Switch-ul Sonoff MINI R3 este posibil! Produsul vă permite să controlați echipamentul conectat folosind aplicația eWeLink sau asistenți vocali precum Google Assistant, Amazon Alexa și Alice.

MINIR3
În stoc
49,00 lei
cu TVA Livrare în 24 de ore.

 

Switch inteligent Wi-Fi MINI-R3 Sonoff - Funcționare mai convenabilă și fără probleme a dispozitivelor dvs. inteligente? Cu switch-ul Sonoff MINI R3 este posibil! Produsul vă permite să controlați echipamentul conectat folosind aplicația eWeLink sau asistenți vocali precum Google Assistant, Amazon Alexa și Alice. A primit certificări TÜV, FCC și CE și are o sarcină maximă de 16A și 3500W. În plus, atunci când împerechezi MINI R3 cu switch-ul S-MATE disponibil separat, vei obține și mai multe opțiuni de control de la distanță pentru dispozitivele tale.

Uitați de cele mai frecvente probleme de gestionare a casei inteligente. Când împerechezi MINI R3 cu switch-ul S-MATE, îl poți controla local, pe o rază de până la 50 m, chiar și atunci când nu poate fi stabilită o conexiune la Internet - semnalul eWeLink-Remote face acest lucru posibil. S-MATE este alimentat de o baterie CR2032, deci nu necesită utilizarea unui cablu neutru (N). Așa că îl puteți utiliza cu ușurință și într-o instalare „de tip vechi”.

Instalarea ambelor switch-uri este extrem de simplă. Instalați S-MATE în cutia de pe perete - este compatibil cu întrerupătoarele cu 1/2/3 chei de diferite tipuri. Acest lucru vă permite, de exemplu, să porniți/opriți dispozitivele cu un singur buton și să activați scene în aplicația eWeLink cu celelalte. În plus, este posibil să împerechezi un S-MATE cu mai multe MINI R3 sau invers. În acest fel, îți poți adapta în mod optim casa inteligentă la nevoile tale.

Pozați pentru cea mai înaltă calitate. Comutatorul MINI R3 a primit certificat TÜV și, de asemenea, îndeplinește standardele CE și FCC. Aceasta înseamnă că dispozitivul este pe deplin în conformitate cu reglementările legale internaționale. Acesta asigură siguranța utilizării și vă va servi bine pentru o lungă perioadă de timp. În plus, datorită designului său bine gândit și utilizării materialelor de înaltă calitate, switch-ul este extrem de durabil și rezistent la uzură.

Cu aplicația eWeLink, puteți porni și opri de la distanță dispozitivele asociate cu switch-urile - nu numai acasă, ci și la serviciu sau în vacanță. De asemenea, puteți seta programe de lucru și scene inteligente. De exemplu, puteți face ca ventilatorul să pornească automat atunci când un senzor suplimentar (vândut separat) detectează că temperatura camerei a depășit o anumită valoare. De asemenea, puteți grupa dispozitive pentru a controla mai multe dintre ele simultan.

Dispozitivele conectate la switch pot fi controlate și prin voce. MINI R3 funcționează cu asistenți inteligenți precum Google Assistant, Amazon Alexa și Alice. Cu doar câteva cuvinte, poți stinge luminile fără să te miști din confortul canapelei sau al scaunului tău! În plus, în timp ce switch-ul nu este compatibil cu Apple HomeKit, o comandă rapidă Siri este disponibilă în aplicația eWeLink. Deci, puteți obține ajutor și de la acest asistent!

Specificati:

  • Model: MINIR3
  • Intrare: 100-240V ~50/60Hz 16A max.
  • Ieșire: 100-240V ~50/60Hz 16A max.
  • Max. sarcină: 3500 W
  • Distanța de recepție eWeLink-Remote: Până la 50 m în spațiu deschis
  • Sisteme de operare acceptate: Android, iOS
  • Wi-Fi: IEEE 802.11 b/g/n 2,4 GHz
  • Material (carcasa): PC V0
  • Dimensiuni: 54 x 45 x 24 mm

Documentatie:

Garantie de conformitate 24 luni
Garantie comerciala 12 luni

Banda Wifi
2.4 Ghz
Destinatie(Folosinta)
Interior
Dimensiuni
54x45x24mm
No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au cumparat si:

30 alte produse din aceeasi categorie:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implica acceptarea lor. Mai multe detalii aici.