Releu Inteligent WiFi Central SPM-Main SONOFF
Releu Inteligent WiFi Central SPM-Main SONOFF
Releu Inteligent WiFi Central SPM-Main SONOFF
Releu Inteligent WiFi Central SPM-Main SONOFF
Releu Inteligent WiFi Central SPM-Main SONOFF
Releu Inteligent WiFi Central SPM-Main SONOFF
Releu Inteligent WiFi Central SPM-Main SONOFF
Releu Inteligent WiFi Central SPM-Main SONOFF

Releu Inteligent WiFi Central SPM-Main SONOFF

Releu Inteligent WiFi Central SPM-Main permite măsurarea consumului de energie și acceptă conectivitate atât prin Ethernet, cât și prin Wi-Fi. Poate gestiona până la 128 de canale - îl puteți combina cu până la 32 de switch-uri SPM-4Relay (cu 4 canale fiecare), care sunt disponibile pentru achiziționare separat. În plus, protecția la suprasarcină previne deteriorarea dispozitivelor dvs. Produsul este, de asemenea, foarte ușor de instalat.

SPM-Main
În stoc
140,00 lei
cu TVA Livrare în 24 de ore.

 

Sonoff Releu Inteligent WiFi Central SPM-Main permite măsurarea consumului de energie și acceptă conectivitate atât prin Ethernet, cât și prin Wi-Fi. Poate gestiona până la 128 de canale - îl puteți combina cu până la 32 de switch-uri SPM-4Relay (cu 4 canale fiecare), care sunt disponibile pentru achiziționare separat. În plus, protecția la suprasarcină previne deteriorarea dispozitivelor dvs. Produsul este, de asemenea, foarte ușor de instalat.

Switch-ul SPM-Main își va dovedi valoarea în multe aplicații diferite. De exemplu, vă va permite să aflați câtă energie electrică folosesc chiriașii dvs. pe lună sau să aflați consumul de energie al unui centru comercial sau al unui birou. Produsul se va dovedi util și într-o sală de servere sau într-o mină de criptomonede - funcția de protecție la supraîncărcare vă va permite să evitați deteriorarea anumitor echipamente.

Bucurați-vă de capacitatea de a conecta dispozitive. SPM-Main comunică cu cloud-ul prin conexiune Ethernet sau Wi-Fi. De asemenea, se conectează la switch-urile SPM-4Relay prin RS-485, astfel încât să poată oferi o transmisie stabilă pe distanțe lungi. Problemele de conectare sunt de domeniul trecutului!

Doriți să verificați modificările consumului de energie în fiecare cameră din birou? Sau îți pasă să știi câtă energie electrică este folosită de chiriașii tăi? Cu Sonoff este posibil! Switch-urile SPM-Main și SPM-4Relay vă permit să măsurați cu precizie consumul de energie. Puteți găsi toate informațiile în aplicația eWeLink. Acest lucru vă permite să verificați consumul de energie fără a părăsi casa - doar ajungeți la telefon!

Creșteți securitatea în camera dvs. de server și nu vă fie teamă să vă deteriorați dispozitivele. Switch-ul oferă o funcție de protecție la suprasarcină. Când îl activați, echipamentul se va opri automat când curentul, tensiunea sau puterea atinge valoarea indicată în aplicație. Este disponibilă și o funcție de întârziere a sarcinii.

Un modul SPM-Main vă permite să controlați până la 32 de switch-uri SPM-4Relay. În plus, fiecare SPM-4Relay oferă până la 4 canale independente cu o sarcină maximă de 20A fiecare. Aceasta înseamnă că SPM-Main poate gestiona până la 128 de canale! Acest lucru îl face ideal, de exemplu, într-un bloc de apartamente, făcând posibilă verificarea consumului de energie al chiriașilor apartamentelor închiriate.

Acum puteți salva istoricul măsurătorilor consumului de energie din ultimele 180 de zile. Switch-ul este echipat cu un slot pentru card SD (8-32GB, SDHC). Acest lucru vă permite să exportați datele în mod convenabil și vă oferă asigurarea că nu veți pierde nicio informație importantă. Nici montarea switch-urilor SPM-Main și SPM-4Relay nu vă va cauza probleme. Le puteți monta cu ușurință pe șina de ghidare. Notă: cardul SD nu este inclus în kit.

Specificatii:

  • Model: SPM-Main
  • Culoare: alb
  • Intrare: 100-240V ~50/60Hz 50mA max.
  • Wi-Fi: 802.11 b/g/n 2.4GHz
  • Material: PC V0
  • Dimensiuni: 142,5 x 90 x 66,5 mm
  • Carduri SD compatibile: 8-32 GB, SDHC

Documentatie:

Garantie de conformitate 24 luni
Garantie comerciala 12 luni

Banda Wifi
2.4 Ghz
Destinatie(Folosinta)
Interior
Dimensiuni
142,5x90x66,5mm
No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au cumparat si:

30 alte produse din aceeasi categorie:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implica acceptarea lor. Mai multe detalii aici.